Vi fixar badrumsrenoveringen för alla badrum

Ett nytt badrum kan kraftigt höja värdet på bostaden, men det bidrar samtidigt till lite mer livskvalitet i vardagen. Varje gång man går in i sitt nya badrum får man uppleva lite vardagslyx och att investera pengar i ett nytt badrum är därför något av det bästa man kan göra. Anlita oss för att utföra alla delar av badrumsrenoveringen och få ert nya badrum snabbt och professionellt.

Badrum ställer krav på kvalitet och säkerhet

När man ska renovera ett badrum måste man veta vad man gör. Ett badrum är ett våtrum och därför ställs det extra höga krav på expertis på den som ska utföra ändringar och förbättringar. Om ett våtrum inte hanteras på rätt sätt finns det en stor risk att eventuella fel och brister kan leda till stora skador och i värsta fall livsfara. Exempelvis måste man veta hur man sätter upp kakel eller installerar el i badrum. Fel och brister kan leda till stora fukt- och mögelskador, elfel och brand.

Vår personal har lång erfarenhet av att bygga badrum med rätt kompetenser och licenser i bagaget. Därför kan vi erbjuda våra kunder rätt hjälp med alla moment i samband med en badrumsrenovering. Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert.

Behöver ni tips och inspiration?

När man ska fixa ett nytt badrum finns det många val man ska göra när det kommer till material och utförande. Precis som i andra bygg- och renoveringssammanhang finns det mycket att välja på. Behöver ni hjälp med att välja material eller utförande för just ert nya badrum hjälper vi gärna till. Vi kan exempelvis ge er förslag på billigare materialval, men som ändå lever upp till era krav på utseende eller funktion. Hör av er så kan vi säkert komma fram till ett riktigt bra koncept och skapa ert nya drömbadrum tillsammans.

Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen

Tack vare att vi har ett tätt och brett samarbete med olika hantverkare kan vi erbjuda ett komplett utbud av tjänster, framförallt när det kommer till badrumsrenovering. Det gör att ni som kunder slipper ha flera olika byggfirmor och hantverkare för samma byggprojekt. Låt oss hjälpa er med badrumsrenoveringen från början till slut, från planering till färdigt arbete. Ni får bättre kontroll både över själva arbetet samt priset och kan därför känna er tryggare under byggprocessen. Vi sätter stor vikt vid att göra våra kunder nöjda och en bra dialog med kunden är därför viktigt för oss.

Kontakta oss för en gratis offert

Oavsett om ni är privatperson eller företagare hjälper vi till med badrums- eller våtrumsrenoveringen. Vi utför uppdrag i Göteborg med omnejd. Tveka inte att höra av er för att få ett prisförslag eller för en kostnadsfri offert utfärdad.

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.