Homestyling

HOMESTYLING I GÖTEBORG

Skapa känsla i din bostad

Homestyling innebär inte bara att inreda – det handlar om att skapa en känsla. Homestyling är något som blivit allt mer populärare vid försäljning på senare tid – Just för att de flesta mäklare i överlag upplever att det är väl investerade pengar i att styla sin bostad. I slutändan handlar det om att maximera värdet på bostaden – genom att skapa en mysig miljö som passar omgivningen som attraherar de flesta människorna. Och det just det vi är duktiga på. Kontakta oss oavsett om ni är privatperson eller företagare för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig. Vi utför homestyling i hela Göteborg med omnejd.

Hur går processen till?

Konsultation – Vi bokar en tid för konsultation och besöker din bostad för att se vilka åtgärder som ditt hem kan behöva.

Möte + offert – Under mötet går vi igenom hemmet och ger dig förslag på vilken tjänst som passar din bostad bäst. Du bestämmer därefter själv om du vill ha en konsultation i form av en åtgärdslista med tips och rekommendationer inför fotografering samt visningen eller en offert på homestyling. Vid önskemål om en offert så kommer vi att snarast skicka ut en baserad på genomgången i mötet.

Förberedelse – Om du har bestämt dig för konsultation så skriver vi en åtgärdslista. Om du bestämt dig för någon av våra andra stylingstjänster så packar och levererar vi de möbler och inredningsdetaljer som behövs för att fräscha upp din bostad.

Utför stylingen – Vi stylar upp din bostad innan fotograferingen.

Fakturering – När stylingen är utförd skickar vi ut en faktura med tio dagars förfallodatum. Priset gäller för upp till 45 dagars hyra av möbler och inredningsdetaljer. Säljs inte bostaden efter 45 dagar så hämtar vi hem möblerna eller så kan du välja att fortsätta hyra allt för 350 kr/dag inkl. moms.

Eventuell kontakt med fotograf och mäklare – Om vi anser det nödvändigt informerar vi fotograf och mäklare för att de ska förmedla den känslan vi skapat.

Försäljning – Vi väntar med att plocka hem våra möbler och detaljer tills dess att bostaden är såld eller som längst upp till 45 dagar. Oftast sker det inom 2-4 veckor efter att vi stylat klart. Blir inte bostaden såld inom 45 dagar kan du välja att fortsätta hyra allt för 350 kr / dag inkl. moms.

Hämtning – När bostaden är såld hämtar vi hem våra möbler.

 

Halvstyling

Ibland har man en bild av hur man vill att hemmet ska se ut men vill ha hjälp med hur man ska inreda för att ta fram en viss stil eller känsla. Då är halvstyling perfekt för dig. Vi hjälper dig med inredningsdetaljer som till exempel kuddar, mattor och växter samt omplacering av möbler och dekoration. I denna tjänst arbetar vi med det befintliga möblemanget i bostaden. Ibland behöver man inte styling för hela hemmet. Du kan då välja att anlita oss för styling av enstaka rum.

Riktpriser för halvstyling:

Antal rum Bostadsrätt Hus
1-4 fr. 10 990 kr offert
4+ offert offert

Riktpriserna är endast ett förslag för att du ska veta på ett ungefär vad ditt inredningsprojekt kan hamna på. Kontakta oss för en offert. Priserna gäller för homestyling i Göteborg med omnejd.

Faktorer som kan påverka priset:
– balkong/uterum
– storlek på lägenhet/rum
– extrautrymmen
– andra överenskommelser
– befintlig möblemang

Helstyling

Väljer du en helstyling tar vi fram en komplett inredningslösning för hela ditt hem från grunden. Vi sköter alla delar av uppdraget och tillhandahåller all inredning som möbler, dekoration, textilier, belysning, växter med mera. Denna lösning passar för någon som till exempel har ett dödsbo eller i situationer där man känner att man måste ersätta det befintliga möblemangen för att  få ut lägenhetens potentiella värde på marknaden.

Riktpriser för helstyling:

Antal rumBostadsrättHus
1-4fr. 22 990 kroffert
4+offertoffert

Riktpriserna är endast ett förslag för att du ska veta på ett ungefär vad ditt inredningsprojekt kan hamna på. Priserna gäller för homestyling i Göteborg med omnejd.

 

Faktorer som kan påverka priset:
– balkong/uterum
– storlek på lägenhet/rum
– extrautrymmen
– andra överenskommelser
– befintlig möblemang

Mindre homestylingsåtgärder

Fotostyling

Ska din bostad fotograferas, till exempel inför försäljning, kan vi med vår styling hjälpa dig lyfta fram det bästa i ditt hem. Vi utgår från den befintliga inredningen som finns i bostaden och tar även med egen rekvisita exempelvis textilier, växter och inredningsdetaljer vid behov. Efter fotograferingen är gjord tar vi med vår rekvisita igen.

Kontakta oss för offert

Konsultation

Vi går tillsammans med kunden igenom rum för rum, och ger muntligt tips och förslag på hur hen själv på bästa sätt framhäver sitt hem inför visningen. Konkreta förslag på värdehöjande åtgärder som tex bortplockning av möbler, ommöblering, tips på styling, målning etc.

Från 1.100 kr/h
Gratis om kund anlitar oss

Konsultation inkl. köp- och åtgärdslista

Ska din bostad fotograferas, till exempel inför försäljning, kan vi med vår styling hjälpa dig lyfta fram det bästa i ditt hem. Vi utgår från den befintliga inredningen som finns i bostaden och tar även med egen rekvisita exempelvis textilier, växter och inredningsdetaljer vid behov. Efter fotograferingen är gjord tar vi med vår rekvisita igen.

Kontakta oss för offert

Se våra tidigare inredningsprojekt

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Kontakta oss för en gratis offert

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.