Markanläggning för alla behov

När det är dags att fixa med markarbeten av olika slag är det till oss ni ska vända er. Vi utför markarbeten i Göteborg med omnejd. Kontakta oss om ni vill utfärda en offert, den är kostnadsfri och ej bindande.

Låt oss utföra ert markarbete

Det finns många tillfällen då man måste bereda eller hantera marken i samband med ett bygg- eller renoveringsprojekt. Vi har kunniga hantverkare som besitter rätt kompetens och erfarenhet för att kunna utföra diverse markarbeten för små och stora projekt. Oavsett om ni behöver hjälp med att anlägga en trädgård eller gräva vattenbrunn, kan vi hjälpa till. Exempel på tjänster som ni kan få hjälp med är:

  • Stensättning.
  • Byggnation av murar och gabioner.
  • Trädgårdsanläggning.
  • Grävning.

Ni kan anlita oss för alla ovanstående tjänster på samma gång, till exempel i samband med nybyggnation av bostadshus då ni behöver planera trädgården, husets grund samt vatten- och avloppsbrunn. Genom att anlita oss får ni en och samma byggfirma som hjälper er från början till slut. Vi tar ett helhetsansvar för alla våra arbeten. Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag och en offert redan idag.

Investera i bättre vatten och avlopp

Bor ni i ett äldre hus med enskilt avlopp och egen vattenbrunn? I så fall kan det vara bra att ordna med en bättre och modernare anläggning. Det är viktigt att ha vatten av bra kvalitet. Om er vattenbrunn är gammal kan det vara bra att se över skicket på den och eventuellt gräva en djupare vattenbrunn för att slippa vattenbrist på sommaren. Många äldre enskilda avloppsanläggningar uppfyller inte kommunens krav när det kommer till hur avloppsvatten ska hanteras. Om ert enskilda avlopp har brister måste det åtgärdas. Kontakta oss i samband med att ni ska bygga ett bättre avlopp eller en bättre vattenbrunn. Det blir en investering både för er hälsa och för fastighetens värde.

Dags att köpa pool?

Funderar ni på att köpa pool så kan vi hjälpa till med markarbetet som krävs för att få poolen på plats. Det är väl känt att en pool höjer värdet på bostaden och det är därför en bra investering för er som villaägare. Dessutom höjer det livskvaliteten då det kommer vara en tacksam tillgång under heta sommardagar. Vi kan hjälpa er att ta fram prisförslag på kostnaderna för markarbetet som krävs för den pool som ni planerar att skaffa. Då kan ni anpassa storleken på poolen efter er budget.

Få en offert från oss

Oavsett vilken typ av markarbete eller anläggning som ni vill göra kan ni kontakta oss för att få er offert. Den är alltid gratis och ej bindande. Sedan kommer vi ut och hjälper er på utsatt tid och våra duktiga och erfarna markgrävare ser till att ni får ett fackmannamässigt utfört arbete efter era önskemål.

 
 

Kontakta oss för en gratis offert

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.