Vi installerar ditt nya kök

En köksrenovering är ett bra sätt att investera i sin bostad. Ett nytt kök gör det inte bara roligare att laga mat och umgås i köket, det höjer även värdet på bostaden. Har ni behov av en köksrenovering eller vill använda en köksrenovering som en investering hjälper vi gärna till. Kontakta oss oavsett om ni är privatperson eller företagare. Vi utför arbeten i hela Göteborg med omnejd.

Vi ordnar allt för köksrenoveringen

Oberoende av vad som ska göras i samband med en köksrenovering så kan det vara bra att anlita en byggfirma som kan ordna med alla moment som krävs för att färdigställa projektet. Vi kan ordna med alla moment som ingår i en köksrenovering oavsett hur stort eller litet projektet är. Exempelvis kan vi sköta vattendragning, el, vvs, installationer, montering av skåp och övriga snickerier. Kort sagt så är vi rätt byggfirma att vända sig till när ni behöver ett nytt kök. Vänd er till oss om ni har frågor eller funderingar kring ert kommande projekt. Vi tar hand om hela projektets genomförande, från början till slut. Få er offert från oss redan idag. Den är helt gratis och ej bindande.

Hur ofta ska man byta kök?

På senare tid har det blivit väldigt populärt att byta kök med jämna mellanrum. Det finns absolut inget rätt eller fel när det kommer till byte av kök, men om man vill hänga med i de senaste kökstrenderna bör man byta kök ungefär vart femte år. De flesta byter dock kök när det befintliga köket börjar bli gammalt och opraktiskt. Höjden på köksbänkarna var mycket lägre förr i tiden och därför är det många som får ont i ryggen av att bereda mat eller diska i äldre kök. Det är därför inte ovanligt att man gör om ett äldre kök för att passa modern standard bättre och göra det mer arbetsvänligt. Befintliga kökslådor av äldre modell kan även vara bra att byta ut mot modernare lådor. Moderna kökslådor har rullskenor som gör det mycket enklare att dra ut en låda full med tunga bestick till skillnad från äldre kökslådor som oftast saknar rullskenor i lådorna.

Fräscha upp gammalt kök för mindre pengar

De flesta som tänker på en köksrenovering tänker troligtvis på att man blåser ut hela köket och ersätter det med något nyare och modernare, men så avancerat behöver det inte vara. En köksrenovering kan lika väl inkludera ett byte enbart av vitvarorna, eller att bara byta till en nyare diskbänk. Våra duktiga hantverkare kan hjälpa till med alla delar i en köksrenovering, stora som små. Låt oss hjälpa er att få till ert nya kök till ett rimligt pris. Tillsammans gör vi verklighet av era planer. Vi kan även ge tips och råd på utförande och material om ni behöver hjälp eller inspiration. Hör av er redan idag så ror vi projektet i hamn inom kort.

Kontakta oss för en gratis offert

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.