Totalrenovera med Koncepthem

Att bygga och renovera kan vara en bra investering för bostaden och i vissa fall nödvändigt för att bibehålla en bra standard. Av oss får du alltid ett garanterat perfekt arbete utfört på ett professionellt och fackmannamässigt sätt till konkurrenskraftigt pris. Vi utför totalrenoveringar och enklare byggprojekt i hela Göteborg med omnejd.

Dags att bygga? Anlita oss

Det är mycket att tänka på när man ska genomföra ett byggprojekt. Man måste tänka på att anlita rätt hantverkare med rätt kompetens för uppdragen samt välja rätt material att arbeta med. Här kommer en liten kom ihåg-lista över vad man bör tänka på innan man ska påbörja ett byggprojekt:

Fundera ut vad som ska göras.

Det är lätt hänt att man tar sig vatten över huvudet när det är dags att renovera. Fundera ut vad som är prio ett och ta en sak i taget. Annars är risken stor att tiden, orken och pengarna tar slut långt innan byggprojektet är klart. Att ta en sak i taget ger bättre koll under processen. Gör en konkret plan på vad som behöver göras och gör en lista som kan bockas av sakta men säkert.

Kolla upp hantverkaren.

När ni har kommit fram till vad som ska göras och i vilken ordning, är det dags att leta upp en hantverkare som kan genomföra arbetet. Hos oss hittar ni utbildade hantverkare som har rätt kompetenser och licenser för att utföra alla typer av byggprojekt på ett fackmannamässigt sätt. Men det förekommer många fuskbyggare på marknaden, så ta alltid reda på vem hantverkaren är innan ni anlitar denne.

Har ni rätt till rotavdrag?

Kolla gärna upp om ni har rätt till rotavdrag innan ni påbörjar byggprojektet. Det ger er bättre pris på hantverkstjänsterna.

Budgetera.

Budgeten är det viktigaste när det kommer till bygg och renovering. Man kan spara mycket pengar på bland annat materialval. Kontakta oss om ni behöver budgetförslag och hjälp när det kommer till hur kostnaderna för byggprojektet kan minskas.

Välj rätt material.

Det finns många material att välja mellan när man ska bygga och renovera. Välj material som ni har råd med och som är av god kvalitet. Då slipper ni göra om byggprojektet oftare än nödvändigt. Vi kan hjälpa er att välja rätt material. Kontakta oss om ni behöver hjälp.

Varför anlita oss?

Oavsett vilket byggprojekt som ska utföras ordnar vi med allt från början till slut. Av oss får ni som kund ett fackmannamässigt utfört arbete till rätt pris. Vi erbjuder möjligheten att anlita oss som totalentreprenad och kan därmed ge våra kunder ett unikt och skräddarsytt helhetskoncept. Det ger er som kund bättre pris och bättre kontroll över byggprojektet tack vare att en entreprenad ordnar alla delar i projektet. Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert.

Kontakta oss för en gratis offert

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.